PROJECTE MISOL 2015


.

De la unió d'aquestes paraules misericòrdia i solidaritat sorgeix MISOL que és un dels objectius de la Congregació de Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia en la seva tasca de cooperació a les zones més necessitades dels països per on estan establertes.


Vivim temps de canvis, temps en què els centres educatius ens interpel·lem sobre la forma d'estar en la societat. Volem una escola on tota la comunitat educativa, s'involucri s'impliqui en la construcció d'un món més solidari.
MISOL, vol ser una finestra oberta a les persones més necessitades, sense perdre de vista a tanta gent amb la qual convivim cada dia i que ho està passant malament.Trujillo és una ciutat costanera a 561 km de Lima, amb una població de 776.873 habitants, és la tercera ciutat més poblada del Perú
Al Miracle que, a 10 km del centre de la ciutat i amb una població jove de 24625 habitants ha molta pobresa, malalties, desnutrició, etc. Moltes d'aquestes persones, inclosos els nens, s'ocupen de buscar el "servible" al abocador municipal que es troba allà.


Es va veure una gran necessitat d'alimentació en els nens, causada per la desnutrició i dificultats escolars. És urgent millorar la salut nutricional per a una major qualitat de vida i mirar a d'elevar el nivell acadèmic dels menors. Contribuint a baixar el nivell de deserció escolar existent a la zona.
Amb aquesta tasca i amb les aportacions voluntàries de les famílies beneficiem:
260 Alumnes, 3 persones tenen accés a un lloc de treball, 6 persones beneficiaris indirectes.Així que moltes gràcies pel vostre suport i generositat.


Abstret de la presentació del Projecte Misol de l'Escola de Sant Francesc d'Assís de Ciudad Real.

Publica un comentari